Ayasofya Imamı Laiklik / Mehmet Boynukalın Ayasofya imamlığı görevinden ayrıldı ... : Cumhuriyet fabrika ayarlarına dönsün ifadelerini kullandı.

Ayasofya Imamı Laiklik / Mehmet Boynukalın Ayasofya imamlığı görevinden ayrıldı ... : Cumhuriyet fabrika ayarlarına dönsün ifadelerini kullandı.. Boynukalın, 1921 ve 24 anayasalarında devletin dini i̇slam'dı ve laiklik yoktu. Akp'li cumhurbaşkanı tayyip erdoğan'ın 'yeni anayasa' çıkışı sonrası yapılan yorum ve tartışmalara camiye çevrilen ayasofya'ya baş imam olarak atanan prof. Ayasofya imamı da hızlandırılmış laiklik kursu gibi olan bu 7 aylık performansıyla 70 yılda kemalistlerin yapamadığını yaptı. Yeni anayasada laiklik ilkesinin çıkarılması çağrısı yaptı. Ak partililere bile herkes kendi işine bakmalı dedirtti.

Bu tarz videoların sayısının artması için bize katılarak aylık destek sağlayabilirsiniz. Yeni anayasa tartışmaları üzerine açıklamalarda bulunan ayasofya baş imamı prof. O imamlardan biri de marmara., , laikliğin, yeni anayasadan çıkarılması yönünde çağrı yapan , ayasofya, cami'sinin baş , i̇mamı, prof. Daha önce anayasa tartışmasında 1921 ve 24 anayasalarında devletin dini i̇slam'dı ve laiklik yoktu. Cumhuriyet fabrika ayarlarına dönsün #anayasadai̇slamolsun dedi.

Laiklik karşıtı açıklamalarla gündeme gelmişti! Virüse ...
Laiklik karşıtı açıklamalarla gündeme gelmişti! Virüse ... from www.haber2021.com
Mustafa yolcu 530 views1 day ago. Akp'li cumhurbaşkanı tayyip erdoğan'ın 'yeni anayasa' çıkışı sonrası yapılan yorum ve tartışmalara camiye çevrilen ayasofya'ya baş imam olarak atanan prof. Mehmet boynukalın, daha önce de yalova üniversitesi i̇slami i̇limler fakültesi öğretim görevlisi doç. Boşnukalın, yeni anayasada laiklik ilkesinin yer almaması çağrısı yaptı. O imamlardan biri de marmara., , laikliğin, yeni anayasadan çıkarılması yönünde çağrı yapan , ayasofya, cami'sinin baş , i̇mamı, prof. Mehmet boynukalın, anayasada laiklik maddesine yer verilmemesi gerektiğini savundu. Anayasa tartışmalarına ayasofya'nın baş imamı mehmet boynukalın da katıldı. Cumhuriyet fabrika ayarlarına dönsün ifadelerini kullandı.

Boynukalın, 1921 ve 24 anayasalarında devletin dini i̇slam'dı ve laiklik yoktu.

Mehmet boynukalın, daha önce de yalova üniversitesi i̇slami i̇limler fakültesi öğretim görevlisi doç. Yeni anayasa tartışmaları üzerine açıklamalarda bulunan ayasofya baş imamı prof. Ayasofya camii baş imamı mehmet boynukalın, yeni anayasada laiklik maddesine yer verilmemesi gerektiğini belirtti. Ayasofya 'baş imamı' laikliğin anayasadan çıkarılmasını istedi: Ayasofya baş imamı mesajını #anayasadai̇slamolsun etiketiyle bitirdi. Boynukalın, 1921 ve 24 anayasalarında devletin dini i̇slam'dı ve laiklik yoktu. Boynukalın, twitter hesabından, 1921 ve 24 anayasalarında devletin dini i̇slam'dı ve laiklik yoktu. Akp'li cumhurbaşkanı tayyip erdoğan'ın 'yeni anayasa' çıkışı sonrası yapılan yorum ve tartışmalara camiye çevrilen ayasofya'ya baş imam olarak atanan prof. Ayasofya'nın baş imamı mehmet boynukalın, erdoğan'ın çağrısını yaptığı 'yeni anayasadan' laiklik ilkesinin çıkarılmasını istedi. Boynukalın, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda 1921 ve 24 anayasalarında devletin dini i̇slâm'dı ve laiklik yoktu. Cumhuriyet fabrika ayarlarına dönsün diyen ayasofya 'baş imamı' mehmet boynukalın, dünya emekçi kadınlar günü'nde de kadınları hedef aldı. Zanka tv 14.910 viewsstreamed 2 days ago. Mehmet boynukalın, yeni anayasada laiklik ilkesinin yer almaması çağrısı yaptı.

Mehmet boynukalın, yeni anayasada laiklik ilkesinin yer almamasını istedi. O imamlardan biri de marmara., , laikliğin, yeni anayasadan çıkarılması yönünde çağrı yapan , ayasofya, cami'sinin baş , i̇mamı, prof. Buna tepki gösteren hadi özışık ise sosyal medyada laiklik karşıtları tarafından topa tutuldu. Gazeteci hadi özışık, yeni anayasa'da laiklik olmamasını talep eden ayasofya baş imamı mehmet boynukalın'a gösterdiği tepkiye gelen eleştirilerin ardından özür diledi. Cumhuriyet fabrika ayarlarına dönsün #anayasadai̇slamolsun dedi.

"Laiklik kaldırılsın" diyen Ayasofya imamına AKP'li eski ...
"Laiklik kaldırılsın" diyen Ayasofya imamına AKP'li eski ... from halktv.com.tr
O imamlardan biri de marmara., , laikliğin, yeni anayasadan çıkarılması yönünde çağrı yapan , ayasofya, cami'sinin baş , i̇mamı, prof. Mehmet boynukalın, anayasada laiklik maddesine yer verilmemesi gerektiğini savundu. Ayasofya 'baş imamı' laikliğin anayasadan çıkarılmasını istedi: Cumhuriyet fabrika ayarlarına dönsün ifadesini kullanan boynukalın 1921 ve 24 anayasalarında devletin dini i̇slamdı ve laiklik yoktu dedi. Ak partililere bile herkes kendi işine bakmalı dedirtti. Özışık tepkilerin ardından videoyu yayından kaldırdı. Bu tarz videoların sayısının artması için bize katılarak aylık destek sağlayabilirsiniz. Mehmet boynukalın bugün twitter'da paylaşmış olduğu tweet baya gündem oldu.

Cnn türk kanalin eklediyi nihat hatipoğlu laiklikle ilgili ne dedi?

Ayasofya'ya baş imam olarak atanan prof. Anayasa'dan lai̇kli̇k çiksin i̇slam gi̇rsi̇n sesli köşe haber3 sesli haber. Ayasofya baş imamı mesajını #anayasadai̇slamolsun etiketiyle bitirdi. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın yeni anayasa çağrısının ardından ayasofya camisi'nin baş imamı prof. Cumhuriyet fabrika ayarlarına dönsün ifadelerini kullandı. Daha önce anayasa tartışmasında 1921 ve 24 anayasalarında devletin dini i̇slam'dı ve laiklik yoktu. İmam suç işledi boynukalın yargılanmalı! Mehmet boynukalın, cumhur i̇ttifakı'nın gündeme getirdiği yeni anayasa hakkında dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. Ayasofya imamı da hızlandırılmış laiklik kursu gibi olan bu 7 aylık performansıyla 70 yılda kemalistlerin yapamadığını yaptı. Boynukalın, twitter hesabından, 1921 ve 24 anayasalarında devletin dini i̇slam'dı ve laiklik yoktu. Anayasa tartışmalarına ayasofya'nın baş imamı mehmet boynukalın da katıldı. Anayasa'dan laiklik ilkesinin çıkartılmasını isteyen boynukalın, #anayasadai̇slamolsun etiketiyle yaptığı paylaşımda 1921 ve 24 anayasalarında devletin dini i̇slam'dı ve laiklik yoktu. Boynukalın, 1921 ve 24 anayasalarında devletin dini i̇slam'dı ve laiklik yoktu.

Mehmet boynukalın bugün twitter'da paylaşmış olduğu tweet baya gündem oldu. Mehmet boynukalın, cumhur i̇ttifakı'nın gündeme getirdiği yeni anayasa hakkında dikkat çeken değer. Ayasofya baş imamı mesajını #anayasadai̇slamolsun etiketiyle bitirdi. Anayasa'dan lai̇kli̇k çiksin i̇slam gi̇rsi̇n sesli köşe haber3 sesli haber. Yeni anayasa tartışmaları sürerken ayasofya imamı siyasete burnunu sokarak laikliği hedef aldı.

Ayasofya Baş İmamı'nı hedef almıştı... Hadi Özışık videoyu ...
Ayasofya Baş İmamı'nı hedef almıştı... Hadi Özışık videoyu ... from i.medyaradar.com
Mehmet boynukalın, anayasada laiklik maddesine yer verilmemesi gerektiğini savundu. Buna tepki gösteren hadi özışık ise sosyal medyada laiklik karşıtları tarafından topa tutuldu. Ayasofya camii imamı mehmet boynukalın'ın yeni anayasa tartışmalarına dahil olup laiklikle ilgili yaptığı açıklamaya tepki gösteren gazeteci hadi özışık sosyal medyadan bir video paylaştı. İmam suç işledi boynukalın yargılanmalı! Ayasofya imamı da hızlandırılmış laiklik kursu gibi olan bu 7 aylık performansıyla 70 yılda kemalistlerin yapamadığını yaptı. Benzerhaberler i̇kinci ayasofya mabedi doğuyor 'restorasyon değil rezalet' anayasa'dan laiklik … müzeden camiye çevrilen ayasofya'nın baş imamı anayasadan laikliğin kaldırılmasını isterken 'devletin dini i̇slam olsun' dedi. Mesleği trolluk olan hadi özışık, ayasofya imamının laiklik kaldırılsın tavsiyesine salya akıttı. Boynukalın, twitter hesabından, 1921 ve 24 anayasalarında devletin dini i̇slam'dı ve laiklik yoktu.

Zanka tv 14.910 viewsstreamed 2 days ago.

Haberpiri sesli 0 views1 minute ago. Ayasofya'ya baş imam mehmet boynukalın türkiye cumhuriyeti'nin temel ilkelerinden biri olan laikliğin yeni anayasada yer almamasını istemiş, twitter hesabından, 1921 ve 24 anayasalarında devletin dini i̇slam'dı ve laiklik yoktu. Daha önce anayasa tartışmasında 1921 ve 24 anayasalarında devletin dini i̇slam'dı ve laiklik yoktu. Cumhuriyet fabrika ayarlarına dönsün ifadelerini kullandı. Anayasa tartışmalarına ayasofya'nın baş imamı mehmet boynukalın da katıldı. Zanka tv 14.910 viewsstreamed 2 days ago. Yeni anayasa tartışmaları sürerken ayasofya imamı siyasete burnunu sokarak laikliği hedef aldı. Cumhuriyet fabrika ayarlarına dönsün ifadelerini kullandı. Benzerhaberler i̇kinci ayasofya mabedi doğuyor 'restorasyon değil rezalet' anayasa'dan laiklik … müzeden camiye çevrilen ayasofya'nın baş imamı anayasadan laikliğin kaldırılmasını isterken 'devletin dini i̇slam olsun' dedi. Anayasa'dan lai̇kli̇k çiksin i̇slam gi̇rsi̇n sesli köşe haber3 sesli haber. Ayasofya baş imamı mesajını #anayasadai̇slamolsun etiketiyle bitirdi. Ayasofya baş imamı mesajını #anayasadai̇slamolsun etiketiyle bitirdi. Cumhuriyet fabrika ayarlarına dönsün. ifadelerini kullandı.

Özışık tepkilerin ardından videoyu yayından kaldırdı ayasofya imamı. Yeni anayasa tartışmaları üzerine açıklamalarda bulunan ayasofya baş imamı prof.

Posting Komentar

0 Komentar